Χρήσιμα άρθρα marketing στην Οδοντιατρική

 

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε θέματα οδοντιατρικού marketing που έχουν άμεση εφαρμογή και αναφέρονται όχι σε απλές θεωρίες αλλά σε προβλήματα και θέματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος οδοντίατρος στην Ελλάδα.

 

To Google σας προσφέρει ένα δωρεάν εργαλείο το Google My Business, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την καταχώριση του οδοντιατρείου σας στο διαδίκτυο.

Η βελτιστοποίηση του Google My Business δύναται να βοηθήσει την κατάταξη του οδοντιατρείου σας στις μηχανές αναζήτησης όταν ασθενείς (και φυσικά δυνητικοί ασθενείς) αναζητούν το αντικείμενο του οδοντιατρείου σας στο διαδίκτυο.

Ως το παλιότερο και πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook είναι αδιαμφισβήτητα ένα δυνατό εργαλείο marketing στο διαδίκτυο για το οδοντιατρείο σας. Για το λόγο αυτό και εμείς έχουμε συλλέξει ορισμένες συμβουλές και εφαρμογές που θα δώσουν στο οδοντιατρείο μια extra ώθηση marketing.

To Facebook αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο για τη διατήρηση των ασθενών σας αλλά και τη ρύθμιση συστάσεων.

Αναμφίβολα, ως εργαλείο προβολής, το Facebook δίνει ένα θετικό μήνυμα για το οδοντιατρείο σας σε όλους τους δυνητικούς σας ασθενείς.

Πότε ηταν η τελευταία φορά που ανανεώσατε την ιστοσελίδα σας? Βασικό συστατικό της στρατηγικής marketing του ιατρείου ή οδοντιατρείου σας είναι η εξασφάλιση μιας σύγχρονης ιστοσελίδας που να είναι συμβατή με ολες τις σύγχρονες συσκευές αλλά και εργαλεία προβολής.

Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος κοντά στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι μια περίοδος χαμηλής κίνησης για πολλά οδοντιατρεία μιας και ο κόσμος έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις.

seminars tab1

Μιλήστε μαζί μας

Name*

Email*

Subject*

Message*

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ