Χριστούγεννα, μια καλή ευκαιρία marketing για το οδοντιατρείο σας

Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος κοντά στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι μια περίοδος χαμηλής κίνησης για πολλά οδοντιατρεία μιας και ο κόσμος έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις δικές σας ενέργειες για να προλάβετε καταστάσεις. Δημιουργείστε δικά σας πακέτα υπηρεσιών ή ακόμη και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα και αντιστρέψτε αυτή την τάση.

Για παράδειγμα χρησιμοποιείστε τα social media για την προβολή συγκεκριμένων υπηρεσιών όπως η λεύκανση, μια υπηρεσία που μπορεί να προσφερθεί και ως δώρο. Σίγουρα, μπορείτε να βρείτε αρκετές τέτοιες υπηρεσίες ή πακέτα υπηρεσιών.

Η ομάδα μας δουλεύει με οδοντιάτρους τα τελευταία 15 έτη και έτσι γνωρίζουμε καλύτερα απο τον καθένα τί χρειάζεται ή όχι το οδοντιατρείο σας, πώς θα υιοθετήσουμε τα διάφορα εργαλεία marketing με τον πιο αποδοτικό τρόπο ώστε να σας φέρουμε νέους ασθενείς.

Επίσης, μια καλή και αποδοτική ιδέα είναι να προγραμματίσετε έγκαιρα την υιοθέτηση εργαλείων επικοινωνίας με τους ασθενείς σας λόγω Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή χαράς και όλοι θέλουν να τους θυμούνται... έτσι μπορείτε να τους στείλετε ένα newsletter, μια κάρτα, ένα έντυπο ενημέρωσης κ.α.

Μιλήστε μαζί μας για το σχεδιασμό του δικού σας υλικού.

Για την υλοποίηση ενεργειών marketing που σας φέρνουν νέους ασθενείς απλά καλέστε μας στο 210 9658 356 ή στείλτε μας ένα This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Στείλτε μας το μήνυμα σας..