15+ χρόνια αφοσιωμένοι στο marketing επαγγελματιών υγείας

Εξειδικευμένοι στο Οδοντιατρικό Marketing

Από το 2004, φέρουμε την εμπιστοσύνη επιστημονικών και μη φορέων του κλάδου. Υπηρετούμε τον τομέα του οδοντιατρικού marketing τηρώντας τον υφιστάμενο κώδικα δεοντολογίας.
Image

Σύμβουλοι διαφήμισης και marketing, προγραμματιστές, editors και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες που σχεδιάζουν και υλοποιούν οικονομικά προσιτές λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας για τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη στον κλάδο του ιατρικου / οδοντιατρικού marketing με αποκλειστική δραστηριότητα στον κλάδο της υγείας.

Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και καθετοποιημένων λύσεων ανά ειδικότητα και αντικείμενο.

Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και εφαρμογή αποτελεσματικών εργαλειών marketing για τον οδοντίατρο και για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οδοντιατρικής. Η δουλειά μας περιλαμβάνει οτιδήποτε αφορά την υποστήριξη ενος μεμονωμένου ή όχι οδοντιατρείου να συνεργαστεί επιτυχώς με τους ασθενείς του έως ακόμη και την προώθηση των υπηρεσιών ενος οδοντοτεχνικού εργαστηρίου σε οδοντιάτρους.

Με περισσότερα απο 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του οδοντιατρικού marketing, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο προώθησης του οδοντιατρείου σας, αλλά διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και για οδοντοτεχνικά εργαστήρια και εταιρείες προμήθειας οδοντιατρικών αναλωσίμων και εργαλείων.

Απλά... κάνουμε ότι χρειάζεται για να ενισχύσουμε τις πωλήσεις και τα κέρδη εκάστοτε "επιχείρησης" του οδοντιατρικού κλάδου!

Στη MEDICAL PROMOTION είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του marketing υπηρεσιών υγείας και δη οδοντιατρείων!

Όταν επιλέγετε την εταιρία μας, επιλέγετε μια ομάδα επαγγελματιών αφοσιωμένων στην υλοποίηση αποτελεσματικών ενεργειών marketing απόλυτα προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Με έδρα στα νότια πρόαστια, αποτελούμε μια έγκυρη και βιώσιμη εταιρεία με ιστορία 15+ ετών στον τομέα της υγείας.

Η επιτυχή έως σήμερα δραστηριότητα μας, έγκειται στο ταλέντο και την ομαδική εργασία των ανθρώπων μας.

ολοκληρωμένες λύσεις οδοντιατρικού marketing

Η ομάδα μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις marketing, από το σχεδιασμό ενός λογοτύπου και την ισχυρή ταυτότητα της επωνυμίας σας έως το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας αποτελεσματικής και ολοκληρωμένης καμπάνιας marketing και δημοσίων σχέσεων.

Τα στελέχη της ομάδας μας θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε σας βήμα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι η διαφορετικότητα του οδοντιατρείου σας, η εμπειρία σας και οι εξειδικευμένες γνώσεις σας θα αναδειχθούν μέσα απο τις όποιες ενέργειες προβολής και marketing.

Τί μας διαφοροποιεί;

Στα 15+ χρόνια δραστηριότητα μας, οι περισσότεροι πελάτες μας συνεχίζουν να συνεργάζονται μαζί μας για περισσότερο απο 7 χρόνια.

Αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας..γινόμαστε οι "άνθρωποι" του εκάστοτε επαγγελματία υγείας, οι στενοί σας συνεργάτες!

Και ολα αυτά φυσικά αποδεικνύοντας καθημερινά την υψηλή αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

Διαθέτουμε την αναγνώριση εκπροσώπων του οδοντιατρικού κλάδου για την εφαρμογή εργαλείων με δεοντολογικά αποδεκτό τρόπο!

Επιστημονικές Συναντήσεις / Συνέδρια

ενημερωθείτε για τη συμμετοχή μας

webinar Οδοντιατρικό Marketing, Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής

webinar Οδοντιατρικό Marketing, Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής

Η συζήτηση είχε ως βασικό στόχο την προβολή μιας διαφορετικής διάστασης στον τρόπο άσκησης της Οδοντιατρικής το 2018.

28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Το θέμα της εισήγησης ήταν "ο ρόλος των social media στην προβολη του οδοντιατρείου". Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον τότε πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, το γναθοχειρουργό Δρ. Παπαδάκη.

3o Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας & Προσθετικής

"Θεσμικές αλλαγές και οικονομική κρίση επιβάλλουν νέες τεχνικές marketing στο σύγχρονο οδοντιατρείο" στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοντίας & Προσθετικής στη Θεσσαλονίκη (2012).

11η Ημερίδα Οδοντιατρικού Τομέα, 251 ΓΝΑ

11η Ημερίδα Οδοντιατρικού Τομέα, 251 ΓΝΑ

Το θέμα της εισήγησης ήταν "Χρήση του Διαδικτύου και των Social Media στην προβολη του ιατρείου". Ευχαριστουμε για την πρόσκληση τηΝ Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής κα Σμαράγδα Διαμαντή.

Διαχείριση και επικοινωνία με τον ασθενή στην οικονομική κρίση, ΟΣΠ

"Διαχείριση και επικοινωνία με τον ασθενή στην οικονομική κρίση" πραγματοποιησε η εκπρόσωπος της εταιρείας μας στα πλαίσια της Ημερίδας του Οδοντιατρικου Συλλογου Πειραιά που πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

14 Σεπτεμβρίου 2013

Dental Tourism Awareness Day

"Ο ρόλος των social media και εν γένει του διαδικτύου στην επιτυχή υλοποίηση ενεργειών οδοντιατρικού τουρισμού", Φεβρουάριος 2015

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ