Ακριβώς όπως και η ιατρική επιστήμη..ο δικός μας στόχος είναι η επίτευξη προβλέψιμων και σταθερών αποτελεσμάτων για τους ιατρούς και οδοντιάτρους, πελάτες μας. Θα ήταν πολύ δύσκολο για τον όποιο κλινικό ιατρό, να μπορεί να σχεδιάσει ένα πλάνο θεραπείας ακούγοντας απλά τη διάγνωση και χώρίς να λάβει υπόψη του την εικόνα του ασθενή. Το ίδιο και ισχύει στο αντικείμενο μας.

Η επιτυγχημένη εφαρμογή του marketing για τη MEDICAL PROMOTION έγκειται στα ακόλουθα βήματα:

σχεδιάζουμε
πριν αποφασίσουμε τις τακτικές marketing που θα ταίριαζαν καλύτερα στις ανάγκες του δικού σας οδοντιατρείου,
συζητάμε μαζί σας τις πιθανές εναλλακτικές για τη στρατηγική που θα πρέπει να εφαρμόσουμε αλλα και τον τρόπο εκτέλεσης τους.
 
Οι τακτικές ενδέχεται να μεταβληθούν ανάλογα της στρατηγικής ανάπτυξης του οδοντιατρείου. Πριν σας συστήσουμε πώς να προσεγγίσετε νέους ασθενείς, πρέπει πρώτα να μιλήσουμε μαζί σας προκειμένου να καθορίσουμε:
 • συνολικό στόχο
 • στρατηγική ανάπτυξης
 • αναγκαίες τακτικές εκπλήρωσης στόχων
 • μηχανισμός μέτρησης και ελέγχου
 • αναμενόμενο αποτέλεσμα

Προκειμένου να ολοκληρώσουμε την αρχική μας πρόταση, η ομάδα Σχεδιασμού Marketing της MEDICAL PROMOTION, θα χρειασθεί απαντήσεις στα ακόλουθα ενδεικτικά ερωτήματα:

 • Ποιές διαδικασίες και υπηρεσίες θέλετε να αναπτύξετε?

 • Ποιό είναι το υφιστάμενο ενδιαφέρον και η ζήτηση για αυτές τις υπηρεσίες?

 • Ποιό είναι το επίπεδο του ανταγωνισμού και ποιά η δική σας θέση στην αγορά αυτή?

 • Ποιό είναι το δικό σας μήνυμα και τί σας διαφοροποιεί ως προς τους συναδέλφους σας?

 • Παρέχετε εξελιγμένη τεχνολογία ή υπηρεσίες που σας χαρίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα?

 • Διαθέτετε επαρκή έλεγχο για την αποτελεσδματικότητα των εφαρμόσιμων ενεργειών marketing του οδοντιατρείου σας?

 • Είναι η ομάδα σας κατάλληλα εκπαιδευμένη να εφαρμόσει λύσεις εσωτερικού marketing [π.χ. τηλεφωνική εξυπηρέτηση, σχεδιασμός θεραπείας, κ.α.] και μετατροπή δυνητικών ασθενών σε πραγματικούς ασθενείς?

εκτελούμε
H MEDICAL PROMOTION παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες προκειμένου να σας διαθέτει όλα τα αναγκαία εργαλεία για την ανάπτυξη του οδοντιατρείου σας.
 
Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε οδοντιατρεία σε όλη την ελληνική επικράτεια ενώ η εκπρόσωπος μας κα Εμμανουέλα Ρόζη έχει αποτελέσει εισηγήτρια θεμάτων οδοντιατρικού marketing σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια του κλάδου.
 
 
καινοτομούμε
το marketing δε σταματα, απλά προσαρμόζεται!
 

Δεν είναι ασυνήθιστο να σχεδιάζουμε καμπάνιες που δεν έχουν άλλοτε ενεργοποιηθεί στον κλάδο. Συνεχώς παροτρύνουμε τους πελάτες μας να υλοποιούν ενέργειες κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον. 

Η "προβλεψιμότητα" είναι μια απο τις πιο σημαντικές διεργασίες μια αναπτυσσόμενης επιχείρησης..και στη MEDICAL PROMOTION είμαστε περήφανοι που προκαλούμε το κατεστημένο και βρίσκουμε νέους καινοτόμους τρόπους κυριαρχίας σας στην αγορά δραστηριοποίησης σας.

 
 

 

 

 

Προσιτά και Μετρήσιμα αποτελέσματα marketing

To email marketing αποτελεί έναν προσιτό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο για να παρέχετε στους δυνητικούς και υφιστάμενους ασθενείς σας την απαιτούμενη πληροφόρηση.  Δίνει σε σας, τον επαγγελματία, μεγαλύτερο έλεγχο της συζήτησης που θα θέλατε να είχατε με τον εκάστοτε δυνητικό πελάτη σας. Το εκάστοτε email μπορεί να περιέχει θέματα επικαιρότητας της ειδικότητας σας, επιστημονικά νέα, νέα του οδοντιατρείου σας, προσφορές υπηρεσιών, κ.α.

Ουσιαστικά, αποτελεί τον ευγενικό τρόπο επικοινωνίας και καθοδήγησης των ασθενών στο ίδιο σας το οδοντιατρείο.

Ωφέλη:

 • Ολοκληρωτικό έλεγχο στην επικοινωνία

 • Απόλυτα οικονομικά προσιτό: μικρό κόστος, υψηλή απόδοση

 • Διατήρηση επικοινωνίας με ασθενείς ως προς τις νέες υπηρεσίες σας, προσφορές, κ.α.

 • Ενίσχυση υφιστάμενων σχέσεων με όσους έχουν ήδη επισκεφθεί το οδοντιατρείο σας

 • Ενίσχυση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας του οδοντιατρειου

 • Εκπαίδευση ασθενή

Marketing μέσω Newsletter: αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας marketing

Για περισσότερο απο 60 χρόνια, τα newsletters αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο ενημέρωσης για τους ίδιους του επαγγελματίες. Ένα πρόγραμμα newsletter marketing σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους ασθενείς και τους πελάτες σας προσωπικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μέσα προβολής, τα newsletter διαθέτουν χρήσιμο ενημερωτικό υλικό και αποτελεί ένα από τα πιο διεισδυτικά και αποδοτικά μέσα επικοινωνίας με τον ασθενή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9658 356 ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ομιλίες & Συνέδρια