εξασφαλίστε την επικοινωνία με τους ασθενείς σας

η αποδοτικότητά του εξαρτάται απο το περιεχόμενο και τη μορφή του email σας

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε συνδέονται με email engines τα οποία σας επιτρέπουν να στέλνετε μαζικά emails σε υπο-ομάδες ή στο σύνολο των ασθενών σας.

Οι δυνατότητες που έχετε είναι απεριόριστες.

Εσωτερικό Email Marketing

Όλα ξεκινούν όταν η γραμματεία σας καταχωρεί το email του ασθενή σας στο μηχανισμό της ιστοσελίδας, που σας έχουμε κατασκευάσει. Εκτός των τυπικών δημογραφικών στοιχείων (π.χ. ονοματεπώνυμο, φύλο, κ.α.) μπορείτε να καταχωρήσετε και στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολη η αναζήτηση τους.


Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο σε ένα οδοντιατρικό newsletter, ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση του, με αισθητική και καινοτομία.

Τα Email Newsletters χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τους ασθενείς σας για ότι αφορά το οδοντιατρείο σας όπως προσφορές, νέες υπηρεσίες, περιστατικά, κ.α. Καθοριστικός παράγοντας, σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας, είναι η δημιουργία της δικής σας βάσης emails με πραγματικούς λογαριασμούς και η συχνή αναθεώρηση της ισχύς τους. Όπως αναφέραμε και ανωτέρω, αποτελεί έναν προσιτό τρόπο επικοινωνίας που μπορεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο του μείγματος εσωτερικού σας marketing.

Δημιουργούμε newsletters για το δικό σας οδοντιατρείο, εξασφαλίζοντας σας ισχυρό branding και λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το newsletter σας σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ