κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα

των μηχανών αναζήτησης

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για τις μηχανές αναζήτησης

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές παρεξηγήσεις ως προς το λεγόμενο SEO (Search Engine Optimization), κυρίως προερχόμενες απο τους προγραμματιστές που αναζητούν τρόπους για μεγαλύτερη χρέωση κάποιων υπηρεσιών.

Το SEO δεν είναι μυστικό, κάτι το οποίο μόνο λίγοι γνωρίζουν και συνεπώς μπορούν να δικαιολογηθούν οι υπερβολικές χρεώσεις. Η αυξημένη χρέωση έγκειται αποκλειστικά και μόνο στην εξατομικευμένη ενασχόληση με την εκάστοτε σελίδα και το πόσο αποτελεσματικά βελτιστοποιείται μια ιστοσελίδα ειναι ευρέως γνωστό στη ψηφιακή αγορά.

Στη MEDICAL PROMOTION και την ομάδα του Dentalmarketing.gr, οι SEO ειδικοί μας βελτιώνουν την ιστοσελίδα του οδοντιατρείου σας αλλά και τη συνολική σας προβολή στο διαδίκτυο με βάση την τοποθεσία σας. Εφαρμόζουμε τεχνικές “white hat” συνιστώμενες και απο την Google, εξασφαλίζοντας την διάρκεια σας στο μέλλον και όσο οι όποιοι αλγόριθμοι συνεχίζουν να εξελίσσονται.

Το τέλειο αποτέλεσμα προυποθέτει σωστό περιεχόμενο

Βασική αρχή αποτελεσματικού SEO είναι το καλά γραμμένο περιεχόμενο της όποιας ιστοσελίδας. Το περιεχόμενο είναι εκείνο που θα δεσμεύσει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και θα τους κάνει να παραμείνουν στην ιστοσελίδα ή να προβούν σε ενέργειες όπως προγραμματισμός ραντεβού.

Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης αναλύουν ουσιαστικά τί κάνουν οι χρήστες, όταν επισκέπτονται στην ιστοσελίδα σας, όπως:

  • πόσο γρήγορα αφήνουν την ιστοσελίδα σας αφού εισέρχονται σε αυτή
  • πόσες εσωτερικές σελίδες επισκέπτονται
  • το χρόνο που δαπανούν στην ιστοσελίδα σας
  • τί είδους multimedia ή άλλα links στην ιστοσελίδα σας
  • εαν είναι νέος ή όχι επισκέπτης της ιστοσελίδας σας.

Αυτοί είναι ουσιαστικά και παράγοντες που καθορίζονται απο την ποιότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας. Συνεπώς βοηθούν τη Google να αντιληφθεί εαν θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να ανιχνεύεται στα όποια αποτελέσματα.

Εαν η ιστοσελίδα του οδοντιατρείου σας είναι εύκολα περιηγήσιμη και δεσμεύει τους επισκέπτες της ώστε να περιηγηθούν σε περισσότερες υπο-ενότητες, η Google θα θεωρήσει την ιστοσελίδα σας "authority" που οι χρήστες θεωρούν χρήσιμη και συνεπώς θα την εμφανίζει στις αντίστοιχες αναζητήσεις.

Αυτό κάνει το περιεχόμενο σας να είναι η πιο γερή βάση για το όποιο πλάνο αποτελεσματικού SEO. Άλλωστε, για ποιό λόγο να έχει υψηλή κατάταξη μια ιστοσελίδα που δεν αξίζει να διαβάζεις τα κείμενα της;!

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ