ολοκληρωμένη παρουσία στα social media

αποτελεσματική προβολή

Εξασφαλίζουμε την επαγγελματική σας παρουσία στα social media, προβάλλουμε τις υπηρεσίες σας στο κοινό άμεσου ενδιαφέροντος και διαχειριζόμαστε το περιεχόμενο των social media του οδοντιατρείου σας!

Ακόμη αναρωτιέστε αν πρέπει να αποκτήσετε παρουσία στα social media;

  • 78% καταναλωτών εμπιστεύεται τις γνώμες κριτικών σε μηχανές αναζήτησης και social media

  • 14% μόνο των καταναλωτών εμπιστεύεται τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο

  • 56% τουλάχιστον του ενεργού αγοραστικού κοινού διαθέτει λογαριασμό στα social media

  • 1' στα 7' που δαπανά κάποιος στο διαδίκτυο, αντιστοιχεί στα social media

  • Facebook και YouTube αποτελούν το δεύτερο και, αντίστοιχα, τρίτο πιο δημοφιλή ιστοσελίδες

    Νο. 1 ιστοσελίδα είναι το Google

Πλέον, μας ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα της παρουσίας σας στα social media και όχι η απλή παρουσία σας σε αυτά.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα social media στον κλάδο της υγείας, αποτελούν τον πιο διαδεδομένο τρόπο δικτύωσης και επικοινωνίας μέσω διαδικτύου. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά έντυπα μέσα, τα social media σας δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσετε κοινό που δε θα μπορούσατε διαφορετικά.

Στη MEDICAL PROMOTION αναλαμβάνουμε τη συνολική διαχείριση της προβολής σας στα social media. Ενημερώνουμε 3-5 φορές την εβδομάδα το περιεχόμενο της σελίδας του εκάστοτε λογαριασμού σας με έξυπνο, μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο με τα στοιχεία της ταυτότητας σας.

Θεωρείτε ότι δεν μας έχετε ανάγκη. Αλήθεια, εσείς πώς διαχειρίζεστε την παρουσία σας στα social media;

Διαχειρίζεστε μόνοι σας τα social media. Και καλά κάνετε. Για να εξασφαλίσετε, ωστόσο, την αποτελεσματικότητά τους θα πρέπει να διατηρείτε το ανθρώπινο ύφος σας. Σκεφθείτε το. Αυτό ακριβώς το προσωπικό σας ύφος είναι που αποτελεί και την καρδιά του οδοντιατρείου σας. Η αλληλεπίδραση και παρουσία σας στα social media θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτή σας την φιλοσοφία, επιδίωξη κ.ο.κ.

Μέσα στα χρόνια διαχείρισης των social media, πλέον έχουμε καταλήξει στο γεγονός ότι οι σελίδες οδοντιατρείων με το μεγαλύτερο αποτέλεσμα είναι αυτές που "engage" με το κοινό τους. Για αυτό και εμείς παρέχουμε μια σταθερά το περιεχόμενο, ιδέες και εικαστικό για να επιλέξετε ποιά και τί καθρεφτίζει καλύτερα τη φιλοσοφία σας.

Ταυτόχρονα, σας καθοδηγούμε, αλλά το κάνουμε έτσι κι αλλιώς, πώς οι αναρτήσεις σας να διατηρούν το προσωπικό σας ύφος ενώ κάθε μας ανάρτηση συνοδεύεται και απο το αντίστοιχο call-to-action δηλαδή προτροπή στο κοινό σας να αντιδράσει στην εκάστοτε ανάρτηση / post.

Παραθέτουμε ενδεικτικά παραδείγματα:

Facebook για παιδοδοντικό ιατρείο στα Γιαννιτσά

Facebook για παιδοδοντικό ιατρείο στα Γιαννιτσά

Δημιουργία και διαχείριση σελίδας , απο το 2015

Facebook για οδοντιατρείο στο Περιστέρι, Αττική

Facebook για οδοντιατρείο στο Περιστέρι, Αττική

Δημιουργία και διαχείριση σελίδας, απο το 2016

Facebook για ορθοδοντικά ιατρεία στην Αττική

Facebook για ορθοδοντικά ιατρεία στην Αττική

Δημιουργία και διαχείριση σελίδας, απο το 2016

Facebook για δίκτυο οδοντιατρείων στην Ελλάδα

Facebook για δίκτυο οδοντιατρείων στην Ελλάδα

Δημιουργία και διαχείριση σελίδας, απο το 2014

Facebook Page

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της επαγγελματικής σας παρουσία στο Facebook. Σχεδιάζουμε και διαμορφώνουμε τη σελίδα σας ώστε να αντιστοιχεί στην επαγγελματική εικόνα της δικής σας μονάδας υγείας. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της παρουσίας σας στο Facebook με αναρτήσεις και ενέργειες προβολής που εξασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα προβολής και ενίσχυσης της συνολικής σας ταυτότητας.

Google+
Twitter
YouTube

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ