Εσωτερικό Marketing Οδοντιατρείου

Επενδύστε στη βέλτιστη δυνατή εικόνα του οδοντιατρείου σας!

έντυπα οδοντιατρείου: παράθυρο στον κόσμο σας

Τα έντυπα του οδοντιατρείου σας προσφέρουν στους ασθενείς ένα παράθυρο σε έναν κόσμο που ποτέ δεν είχαν ξαναδεί - το δικό σας οδοντιατρείο, τη δική σας αντίληψη και πρακτική.

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε και εάν το ενημερωτικό φυλλάδιο για το οδοντιατρείο σας είναι ανεπαρκές - αυτό δημιουργεί εσφαλμένη εντύπωση για τις υπηρεσίες σας.

Τα φυλλάδια του οδοντιατρείου σας πρέπει να ενημερώνουν τους ασθενείς για το ποιός / ποιοι είστε, το προσωπικό σας και φυσικά γιατί να σας επιλέξει.

tipΔεν αρκεί μόνο η αισθητική και η καλή ποιότητα χαρτιού! Χρειάζεστε και πληροφορίες, χρήσιμες για τον ασθενή και όχι για σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε: παρεχόμενες υπηρεσίες, σε ποιές περιπτώσεις προτείνεται ποιά λύση, ενδεχόμενο κόστος, τηλεφώνου και λοιπών τρόπων επικοινωνίας σας, κ.α.

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο σε ένα οδοντιατρικό έντυπα ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο προβολής του, με αισθητική και καινοτομία.

Δώστε στο έντυπο σας ζωή και προβάλλετε το στο διαδίκτυο με τη μορφή των flipbooks.

Το φυλλάδιο σας μπορεί να προβληθεί σε οποιαδήποτε συσκευή, να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας, να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μοιραστεί στα social media. Η υποστήριξη για κινητές συσκευές εγγυάται ένα ευρύ αναγνωστικό κοινό.

Οι ασθενείς, υφιστάμενοι και δυνητικοί, θα μπορούν να βλέπουν το ηλεκτρονικό σας φυλλάδιο στους ΗΥ τους, τα κινητά τηλέφωνα ή τα tablet τους (iPad, iPhones ή Android) - στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο ή όπου γενικά θέλουν.

Διαθέτουμε την εμπειρία και τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το έντυπο του δικού σας οδοντιατρείου, με έξυπνο σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας σας ισχυρό branding και λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το οδοντιατρικό σας έντυπο σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ