Εσωτερικό Marketing Οδοντιατρείου

Ενημερώνουμε τους ασθενείς που έχουν ήδη εισέλθει στο χώρο μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας

...προωθήστε τις υπηρεσίες σας!

Τα φυλλάδια ενημέρωσης για τις παρεχόμενες οδοντιατρικές θεραπείες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενημερώσετε τους ασθενείς σχετικά με τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές και να τους βοηθήσετε να λάβουν τεκμηριωμένη ενημέρωση. Τα φυλλάδια αυτά είναι σημαντικό να είναι προσβάσιμα από τον ασθενή, σε διάφορα σημεία εντος του οδοντιατρείου σας.

tipΓια αυτό, στις δικές μας δουλείες συστήνουμε να είναι καθαρά, φωτεινά και να ενημερώνουν με απλά λόγια, χωρίς να είναι περιέχουν πολλές κλινικές πληροφορίες και μεγάλης έκτασης Τ

Τα περισσότερα πλέον οδοντιατρεία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, όπως εμφυτεύματα, όψεις, λεύκανση δοντιών, στεφάνες, γέφυρες και πλήρη αποκατάσταση χαμόγελου.

Τα φυλλάδια σας θα πρέπει λοιπόν να συμβάλλουν στην πώληση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις επιλογές θεραπειών αισθητικής οδοντιατρικής που διατίθενται στους ασθενείς, καθώς και τις συνήθεις θεραπείες που είναι διαθέσιμες εντός του οδοντιατρείου σας.

Οι ενέργειες marketing του οδοντιατρείου σας θα πρέπει να στοχεύουν στην ενημέρωση των ασθενών σχετικά με όλες τις διαθέσιμες επιλογές, επιτρέποντάς στον ασθενή να αποφασίσει εάν επιθυμεί να υποβληθεί σε πρόσθετη θεραπεία παράλληλα με τις προκαθορισμένες οδοντιατρικές του επισκέψεις.

tipΜιας και τα φυλλάδια σας συστήνεται να εμφανίζονται στην αίθουσα αναμονής του οδοντιατρείου σας, αξιοποιήστε την ευκαιρία να ενισχύσετε το οδοντιατρείο σας.

Διασφαλείστε, για παράδειγμα, ότι τα στοιχεία της ταυτότητας σας και το λογότυπό σας ενσωματώνονται στο σχεδιασμό των φυλλαδίων σας, έτσι ώστε να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να προωθήσετε περαιτέρω το ιατρείο σας.

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, σχεδιάζουμε και παράγουμε ενημερωτικά έντυπα υψηλής ποιότητας και σύγχρονης αισθητικής. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε και τη σύνταξη των απαιτούμενων κειμένων.

Αντιλαμβανόμαστε την αξία του έντυπου υλικού σας και με τη δική μας ιδιαίτερη πινελιά, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε γραφική και γραφιστική εργασία για λογαριασμό του οδοντιατρείου σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στον δημιουργικό σχεδιασμό για επαγγελματίες υγείας και δη για οδοντιατρεία, μας κάνουν την ιδανική επιλογή σας.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ