Εσωτερικό Marketing Οδοντιατρείου

"Ο καλύτερος πελάτης σας είναι ο υφιστάμενος ασθενής σας"

afises_camvas.jpg

αφίσες: ενημέρωστε τους ασθενείς σας

Οι αφίσες με οδοντιατρικό αντικείμενο, δεν αποτελούν έναν κομψό τρόπο διακόσμησης των τοίχων του ιατρείου σας αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την ενημέρωση των ασθενών σας για θέματα και υπηρεσίες του αντικειμένου σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφίσες που ενημερώνουν γενικά για θέματα στοματικής υγιεινής / πρόληψης ή για υπηρεσίες και προσφορές που προσφέρετε στο οδοντιατρείο σας.

tipH εκτύπωση της αφίσας σας σε πίνακα διάστασης της δικής σας επιλογής, προσφέρει πιο μοντέρνα αισθητική στο χώρο αναμονής σας και συμπληρώνει αντίστοιχα τη σύγχρονη εικόνα του οδοντιατρείου σας.

tip
Δεν αρκεί μόνο το περιεχόμενο...
Χρειάζεστε αφίσες με εντυπωσιακό σχέδιο για να αποσπάσουν τα βλέμματα!
 

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ξεχωριστές αφίσες που επικοινωνούν το σωστό μήνυμα στους ασθενείς σας.

Συχνά για ενίσχυση του branding σας, ενσωματώνουμε το λογότυπο σας στο εικαστικό της αφίσας, ενώ αρκετές φορές περιοριζόμαστε και σε εικόνες / χρώματα που ταιριάζουν στο σύνολο του χώρου. Οι αφίσες που σχεδιάζουμε αποκλειστικά για το οδοντιατρείο σας, περιέχουν εξατομικευμένες πληροφορίες, ειδικά για τις υπηρεσίες και τις θεραπείες σας.

tipΑν τα παράθυρα σας είναι σε δρόμο μεγάλης προβολής ή το οδοντιατρείο σας είναι στο ισόγειο, οι αφίσες μπορούν να προβληθούν και στα παράθυρα προς τα έξω ή με μηχανισμό 2 όψεων, επιτρέποντάς την προβολή τους σε ευρύτερο κοινό.

Σε αυτή την περίπτωση, προκειμένου να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να επισκεφθούν το οδοντιατρείο σας, οι αφίσες θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες και σχεδιασμένες με ακρίβεια! 

Οι κορνίζες σας μην ξεχνάτε να είναι γυαλισμένες και φυσικά το σύνολο της εικόνας να αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στον δημιουργικό σχεδιασμό για επαγγελματίες υγείας και δη για οδοντιατρεία, μας κάνουν την ιδανική επιλογή σας.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ