Εσωτερικό Marketing Οδοντιατρείου

Λύσεις για να σας θυμούνται οι ασθενείς σας καθημερινά

...και ενθουσιάστε τους ασθενείς σας!

Τα διαφημιστικά δώρα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το οδοντιατρείο σας και ταυτόχρονα να ενθουσιάσετε τους ασθενείς σας. Κάντε την έκπληξη στους ασθενείς σας προσφέροντας τους ένα χρήσιμο διαφημιστικό σας δώρο.

Η ενέργεια αυτή, ενισχύει την αφοσίωση των ασθενών και θα τους ενθαρρύνει να ενημερώνουν την οικογένεια και τους φίλους για την καταπληκτική εμπειρία τους στο οδοντιατρείο σας.

Στους ασθενείς σας αρέσει να λαμβάνουν δώρα περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούμε όλοι μας.

Χαρακτηριστικά, σχετική έρευνα που διεξήχθη European Association of Promotional Products έδειξε ότι 70% όσων λαμβάνουν ένα διαφημιστικό προϊόν, το εκτιμούν και το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Μάλιστα, η πλειοψηφία των αποδεκτών φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη να "αγοράσει" τις υπηρεσίες του "δωρητή" ακόμη και να αποκτήσει μια σχέση "πιστότητας".

Στην εταιρεία μας, τα πιο διαδεδομένα διαφημιστικά δώρα για οδοντιατρεία είναι: lip balms, οδοντόβουρτσες, καθρεφτάκια, κούπες, τσίχλες χωρίς ζάχαρη, στυλό και μικρά πορτοφολάκια. 

tipΓια να σας χαρίσει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, το διαφημιστικό δώρο θα πρέπει να είναι ι κάτι χρήσιμο και μάλιστα καθημερινής χρήσης από μέρους του ασθενή.

Η πολυετής εμπειρία μας στον δημιουργικό σχεδιασμό για επαγγελματίες υγείας και δη για οδοντιατρεία, μας κάνουν την ιδανική επιλογή σας.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ