Εξασφαλίστε την πώληση στους ασθενείς που είναι στο χώρο αναμονής σας

ο ασθενής που σας έχει ήδη εμπιστευθεί, είναι ο καλύτερος "πελάτης" σας

Θα θέλατε ένα επαγγελματικό slideshow στην αίθουσα αναμονής σας, αλλά δεν έχετε το χρόνο να το οργανώσετε;

Αναλαμβάνουμε να γράψουμε, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε το slideshow του δικού σας οδοντιατρείου χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα λογισμικά animation.

Έχετε ένα κοινό δεσμευμένο στην αίθουσα αναμονής σας και δεν το αξιοποιείτε! Η πλειοψηφία των ασθενών σας θα μείνει λίγο χρόνο στο χώρο αναμονής, πριν προσέλθουν στην οδοντιατρική σας καρέκλα.

Ενδεχομένως να έχετε ήδη κεφαλαιοποιήσει αυτό το κοινό, παρέχοντας τους έντυπο υλικό marketing, όπως φυλλάδια για τις θεραπείες σας, καθώς και διακοσμητικές αφίσες, αλλά υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να ενισχύσει περαιτέρω τις ευκαιρίες προβολής των υπηρεσιών σας.

Τα slideshows στο χώρο αναμονής υιοθετείται ολοένα και περισσότερο απο τα διάφορα οδοντιατρεία ακόμη και στη χώρα μας μιας και μπορούν να προσφέρουν τεράστια οφέλη στο ίδιο το οδοντιατρείο.

  • Αυξήστε τα περιστατικά αισθητικής οδοντιατρικής

  • Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των ασθενών, προβάλλοντας τα σχόλια και τις μαρτυρίες ήδη υφιστάμενων ασθενών

  • Εκπαιδεύστε τους ασθενείς σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των περιστατικών σας

  • Προβάλλετε τις ειδικές προσφορές σας

  • Ταυτόχρονη προβολή του και στην ιστοσελίδα ή/ και στα social media του οδοντιατρείου σας

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, σχεδιάζουμε και παράγουμε multimedia υλικό υψηλής ποιότητας και σύγχρονης αισθητικής. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε και τη σύνταξη των όποιων απαιτούμενων κειμένων.

Η πολυετής εμπειρία μας στον δημιουργικό σχεδιασμό για επαγγελματίες υγείας και δη για οδοντιατρεία, μας κάνουν την ιδανική επιλογή σας.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ