Εσωτερικό Marketing Οδοντιατρείου

Αυξήστε τις πιθανότητες μετατροπής του αρχικού "lead" σε πραγματικό ασθενή σας!

αποδοτικό εργαλείο marketing

Ένα επαγγελματικό, καλά σχεδιασμένο "welcome pack" οδοντιατρικών ασθενών όχι μόνο θα ευχαριστεί τους ασθενείς σας και θα ενισχύσει την απόφασή τους να "αγοράσουν" θεραπεία απο το δικό σας οδοντιατρείο.

Ταυτόχρονα, το σωστά οργανωμένο έντυπο "καλωσορίσματος" θα εκπαιδεύσει τους νέους και τους υφιστάμενους ασθενείς για το πλήρες φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών, των δυνατοτήτων οικονομικής διευθέτησης και αμοιβής σας (π.χ. χρήση cash card, δόσεις), περιστατικά πριν και μετά ανά θεραπεία, κ.α.

Τα έντυπα υποδοχής (welcome pack), δεν περιορίζονται μόνο στους νέους ασθενείς.

Όταν ετοιμάσετε το welcome pack σας, πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι η απόδοση του σε όλους σας τους υφιστάμενους ασθενείς - σαν μια άσκηση εσωτερικού marketing. Οι υφιστάμενοι ασθενείς σας, άλλωστε, ενδέχεται να μην γνωρίζουν όλες τις υπηρεσίες σας.

Έτσι, θα μπορέσετε να τους εκπαιδεύσετε σχετικά με τις διαθέσιμες θεραπείες και λοιπές παροχές του οδοντιατρείου σας. Εξάλλου, γενική μας φιλοσοφία στα χρόνια δραστηριότητας μας είναι ότι η επένδυση στον υφιστάμενο ασθενή είναι πολύ πιο αποδοτική σε σχέση με τους νέους δυνητικούς.

Τί θα πρέπει να περιέχει ένα "welcome pack";

  • folder, το οποίο θα περιέχει το σύνολο του υλικού
  • έντυπο οδοντιατρείου
  • "smile check" φόρμα που συμπληρώνει ο ίδιος ο ασθενής (σαν μορφή ιστορικού)
  • έντυπο / κάρτα σύστασης (φίλου, συγγενή, κ.α.)

Το λεγόμενο "welcome pack" θα μπορούσε να είναι σε οποιοδήποτε μέγεθος π.χ. Α4, Α5 και συστήνεται να ταιριάζει στο σύνολο του branding του οδοντιατρείου σας.

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, έχουμε μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και παραγωγή των λεγόμενων welcome packs για οδοντιάτρους.

Διαθέτουμε την εμπειρία και τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το έντυπο του δικού σας οδοντιατρείου, με έξυπνο σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας σας ισχυρό branding και λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το οδοντιατρικό σας έντυπο σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

welcomeopack.png

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ