Εξωτερικό Marketing για Οδοντιατρεία

Δώστε κίνητρο να σας καλέσουν..αναδείξτε την ειδοποιό διαφορά σας

Το σωστά διαμορφωμένο εικαστικό της όποιας καταχώρησης σας σε επαγγελματικούς οδηγούς, έντυπα κ.α. αναδεικνύει το branding σας, τη διαφορετικότητά σας ενώ το υψηλής ποιότητας αισθητικό αποτέλεσμα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να προσελκύετε περισσότερους ασθενείς.

Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις σας θα πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένες με έναν ελκυστικό τίτλο και σαφή πρόσκληση για δράση [το λεγόμενο "call to action"]. 

tipΌταν ξεκινάτε μια διαφημιστική καμπάνια, καλο είναι να αναφέρεται ένας τηλεφωνικός αριθμός που μπορείτε να μετρήσετε την απόδοσή του, έτσι ώστε το ποσοστό απόκρισης της όποιας καταχώρισης σας να μπορεί να παρακολουθείται με ακρίβεια.

H τοποθέτηση "πληρωμένων άρθρων" σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας [τα λεγόμενα "publi"] δεν θα πρέπει να έχουν την ίδια φιλοσοφία με αυτή της διαφημιστικής καταχώρησης. Σε αυτή την περίπτωση, παραθέτουμε ένα κανονικό άρθρο για την ενημέρωση του κοινού για μια υπηρεσία ή άλλο θέμα που σχετίζεται με το οδοντιατρείο σας.

Πάλι, για την τοποθέτηση του άρθρου υπάρχει κόστος...αλλά πλεονεκτεί αρκετά έναντι της αντίστοιχης διαφημιστικής καταχώρισης. 

  • οι δυνητικοί ασθενείς σας, το αντιμετωπίζουν με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον και προσοχή
  • συνδυάζεται η ενημέρωση και η άμεση προβολή / συσχέτιση σας με την συγκεκριμένη υπηρεσία
  • δεν είναι τόσο διακριτός ο διαφημιστικός του ρόλος 

Στην εταιρεία μας, διαθέτουμε συνεργασία με έντυπα και μέσα εθνικής, τοπικής και κλαδικής εμβέλειας. Μιλήστε μαζί μας για το δικό σας μείγμα δημοσιεύσεων με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ