Εξωτερικό Marketing για Οδοντιατρεία

Μη εμπιστεύεστε την εικόνα σας σε κάποιους με λιγότερη εμπειρία..επενδύστε στο branding σας!

...κάντε το οδοντιατρείο σας να ξεχωρίσει!

Η χρήση γραφικής ύλης με τα στοιχεια ταυτότητας του οδοντιατρείου σας, αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία marketing που αρκετοί επαγγελματίες δεν δίνουν αρκετή σημασία.

Κάθε είδος γραφικής ύλης του οδοντιατρείου σας, είτε πρόκειται για επιστολόχαρτα, slips ικανοποίησης, φακέλους ή κάρτες παραπομπής, ενισχύουν το λεγόμενο branding σας και το σύνολο της επαγγελματικής σας εικόνας σε υφιστάμενους και δυνητικούς ασθενείς.

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, σχεδιάζουμε και παράγουμε έντυπα / υλικά γραφικής σας ύλης υψηλής ποιότητας.

tipΜη ξεχνάτε τις "κάρτες παραπομπής περιστατικού" προκειμένου για να χρησιμοποιούν οι υφιστάμενοι ασθενείς σας αλλά και συνεργαζόμενοι συνάδελφοι για να προωθήσουν το ιατρείο σας. 

Αντιλαμβανόμαστε την αξία του έντυπου υλικού σας και με τη δική μας ιδιαίτερη πινελιά, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε γραφική και γραφιστική εργασία για λογαριασμό του οδοντιατρείου σας.

tipΣε κάθε είδους υλικό (κάρτες, επιστολόχαρτα, κ.α.) προσθέτουμε το moto της επιλογής σας προκειμένου να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε επικοινωνία.

Η πολυετής εμπειρία μας στον δημιουργικό σχεδιασμό για επαγγελματίες υγείας και δη για οδοντιατρεία, μας κάνουν την ιδανική επιλογή σας.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ