Εξωτερικό Marketing για Οδοντιατρεία

Βελτιώνουμε την επικοινωνία σας με τους ασθενείς σας, υφιστάμενους και δυνητικούς

newsletter: εξασφαλίστε την επικοινωνία με τους ασθενείς σας

Τα newsletters είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τους ασθενείς σας, προκειμένου να τους ενημερώσετε για αλλαγές και εξελίξεις στο οδοντιατρείο σας, υιοθέτηση νέων υπηρεσιών, προγραμματισμό νέου ραντεβού, νέα του κλάδου σας, συμμετοχές σε επιστημονικά / κοινωνικά δρώμενα κ.α.

Τα newsletters αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο marketing που ενθαρρύνουν τον κόσμο, τους ασθενείς σας να επισκεφθούν το οδοντιατρείο σας. 

tipΑπό άποψη κόστους, συνήθως προτιμάται η ηλεκτρονική μορφή αποστολής των newsletters. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η διεισδυτικότητά τους δεν ξεπερνά το 3%.

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο σε ένα οδοντιατρικό newsletter, ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση του, με αισθητική και καινοτομία.

Τα Email Newsletters χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τους ασθενείς σας για ότι αφορά το οδοντιατρείο σας όπως προσφορές, νέες υπηρεσίες, περιστατικά, κ.α. Καθοριστικός παράγοντας, σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας, είναι η δημιουργία της δικής σας βάσης emails με πραγματικούς λογαριασμούς και η συχνή αναθεώρηση της ισχύς τους. Όπως αναφέραμε και ανωτέρω, αποτελεί έναν προσιτό τρόπο επικοινωνίας που μπορεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο του μείγματος εσωτερικού σας marketing.

Δημιουργούμε newsletters για το δικό σας οδοντιατρείο, εξασφαλίζοντας σας ισχυρό branding και λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το newsletter σας σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ