Εξωτερικό Marketing για Οδοντιατρεία

Αναδείξτε την επαγγελματική σας εικόνα και στους συναδέλφους σας..

αποδοτικό εργαλείο marketing

Στα πλαίσια εξυπηρέτησης άλλων περιστατικών απο συναδέλφους, δημιουργούμε έντυπα για ενημέρωση οδοντιάτρων και λοιπών συναδέλφων που θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε συνεργασία.

Με τα έντυπα αυτά αναδεικνύεται ο επαγγελματισμός και η εσωτερική οργάνωση του οδοντιατρείου. 

tipΤο περιεχόμενο θα πρέπει να είναι έγκυρο, περιεκτικό και με καθαρό εικαστικό, ώστε να είναι διακριτό το αντικείμενο.

Μέσα από τα έντυπα αυτά θα πρέπει να διασφαλίζουν την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και την εγκυρότητα του οδοντιατρείου ώστε να παρέχετε ποιοτικές υπηρεσίες στους ασθενείς σας.

Στη MEDICAL PROMOTION και ιδιαίτερα στην ομάδα του DentalMarketing, έχουμε μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και παραγωγή των λεγόμενων referral packs για οδοντιάτρους.

Διαθέτουμε την εμπειρία και τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το έντυπο του δικού σας οδοντιατρείου, με έξυπνο σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας σας ισχυρό branding και λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το οδοντιατρικό σας έντυπο σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

Και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ