Εξωτερικό Marketing για Οδοντιατρεία

Μια εικόνα αντιστοιχεί σε 1000 λέξεις λένε..πόσο μάλλον μια κινούμενη εικόνα

Τα video έχουν κατακλύσει πλέον τον κόσμο του content marketing. Τα online videos έχουν ήδη κατακλύσει και την ελληνική διαδικτυακή αγορά. Αποτελούν πλέον καθοριστικό παράγοντα για την ικανοποίηση της πληροφόρησης του κοινού, ενώ τα οδοντιατρεία που δεν θα καταφέρουν να τα συμπεριλάβουν στις web campaigns τους θα χάσουν αρκετά..

Τα video είναι το παρόν και το μέλλον του content marketing. Τα video δεν έχουν πλέον περιορισμό εμβέλειας. Εργαλεία όπως το YouTube και το Vimeo ξεπερνούν το 1 δις. επισκέψεων το μήνα, χωρίς να υπολογίζεται η δύναμη άλλων social media όπως το Facebook και το Instagram. 

Ακόμη και στη χώρα μας έχουν αρχήσει να είναι διαδεδομένα.. 1 στους 3 Έλληνες χρήστες, παρακολουθούν τουλάχιστον 1 video την εβδομάδα!

Στην ομάδα μας, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη του περιεχομένου, τον εικαστικό σχεδιασμό, το editing και τη τελική δημιουργία πρωτότυπων video για το δικό σας οδοντιατρείο.

Ταυτόχρονα, ανάλαμβάνουμε:

  • Δημιουργία YouTube και Vimeo channel
  • Μηνιαία ενημέρωση περιεχομένου με video ανά παρεχόμενη υπηρεσία / θεραπεία
  • Showcase των εποχιακών σας προσφορών μέσω ιστοσελίδας σας και social media οδοντιατρείου σας
  • Εκπαίδευση ασθενών στις υπηρεσίες που παρέχετε, κ.α.

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Όλα όσα χρειάζονται για την εικόνα του οδοντιατρείου σας απο το λογότυπο και το συνταγολόγιο, έως τα εσωτερικά έντυπα εκπαίδευσης των ασθενών σας και video ενημέρωσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Οργάνωση Οδοντιατρείου

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό αλλά και τον ίδιο τον επαγγελματία για το σωστό χειρισμό εκάστοτε περιστατικού: σεμινάρια, on-practice εκπαίδευση, διαδικασίες και πρωτόκολλα διαχείρισης.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν τον αριθμό ασθενών του οδοντιατρείου σας ενώ παρέχουμε πολλαπλές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο.

SEO & Social Media

Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο και την ανίχνευση σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Βρεθείτε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Name*

Email*

Subject*

Message*

γιατί διαφέρουμε;

ολες οι αναγκες σας in-house

design, σύνταξη περιεχομένου, εκτυπώσεις, σχεδιασμός marketing, web hosting και συνολική υποστήριξη στο διαδίκτυο, υλοποίηση ενεργειών web marketing, πωλήσεις για λογαριασμό σας, συμβουλευτική υποστήριξη, κ.α.

δουλευουμε μαζι σας

γνωρίζουμε απο κοντά τις υπηρεσίες σας αλλά και τον τρόπο δουλειάς σας ώστε να μεταφέρουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό σας σε κάθε υλικό και ενέργεια προβολής σας

μοναδικες, υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες

όλα μας τα έργα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του εκάστοτε πελάτη μας ενώ όλα τα παραδοτέα είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας εικόνας

εργαλεια καθετοποιημενα στις δικες σας αναγκες

συνεργαζόμαστε με μονάδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε επίπεδο budget και δημιουργούμε εξαρχής χωρίς έτοιμα templates 

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ