Κάνουμε τη διαχείριση των social media εύκολη έτσι ώστε εσείς να επικεντρώνεστε στη διαχείριση του οδοντιατρείου σας!

  • 78% καταναλωτών εμπιστεύεται τις γνώμες κριτικών σε μηχανές αναζήτησης και social media
  • 14% μόνο των καταναλωτών εμπιστεύεται τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο
  • 56% τουλάχιστον του ενεργού αγοραστικού κοινού διαθέτει λογαριασμό στα social media
  • 1' στα 7' που δαπανά κάποιος στο διαδίκτυο, αντιστοιχεί στα social media
  • Facebook και YouTube αποτελούν το δεύτερο και, αντίστοιχα, τρίτο πιο δημοφιλή ιστοσελίδες
  • Νο. 1 ιστοσελίδα είναι το Google

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα social media στον κλάδο της υγείας, αποτελούν τον πιο διαδεδομένο τρόπο δικτύωσης και επικοινωνίας μέσω διαδικτύου. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά έντυπα μέσα, τα social media σας δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσετε κοινό που δε θα μπορούσατε διαφορετικά.

Στη MEDICAL PROMOTION αναλαμβάνουμε τη συνολική διαχείριση της προβολής σας στα social media.

Facebook page
Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της επαγγελματικής σας παρουσία στο Facebook. Σχεδιάζουμε και διαμορφώνουμε τη σελίδα σας ώστε να αντιστοιχεί στην επαγγελματική εικόνα της δικής σας μονάδας υγείας. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της παρουσίας σας στο Facebook με αναρτήσεις και ενέργειες προβολής που εξασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα προβολής και ενίσχυσης της συνολικής σας ταυτότητας.
Google+
Σχεδιάζουμε την παρουσία σας στο Google+ ώστε να αποτελεί συνέχεια της συνολικής σας ταυτότητας. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της σελίδας σας προκειμένου να εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προβολής.
Twitter
"Tweet" ή μοιραστείτε απλές πληροφορίες με το κοινό σας όπως προσφορές, εκδηλώσεις και κάθε είδους νέο που αφορά τη μονάδα υγείας σας
YouTube
To YouTube αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης. Προβάλλετε video με μαρτυρίες ασθενών, specials και ωφέλη επεμβάσεων / παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω ενος εξατομικευμένου - στο προφίλ της δικής σας ταυτότητας - καναλιού στο YouTube. Το λεγόμενο video marketing, ενισχύει την απήχηση της εικόνας σας στο διαδίκτυο και ενισχύει το ranking της σελίδας σας στο Google και γενικότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Blogging..δεν κρατά μόνο τους ασθενείς σε εγρήγορση αλλά και τις μηχανές αναζήτησης!

Σε κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε εισάγουμε και σύστημα blog έτσι ώστε να μην απαιτείται η χρήση εξωτερικού blog για να κοινοποιείτε το δικό σας μοναδικό περιεχόμενο ως προς τα νέα του οδοντιατρείου σας και τις παρεχόμενες θεραπείες. Το blogging αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο για να διατηρείτε την επαφή με τους ασθενείς σας και ταυτόχρονα να εξασφαλίζετε την ενίσχυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Ενδεικτικά, δείτε τα ακόλουθα παραδείγματα εργασιών:

future facebook athensorthodontikos fb  healthforteeth facebook

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9658 356 ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ομιλίες & Συνέδρια